Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Χιλιάδες Ρώσοι αλεξιπτωτιστές διατάχθηκαν πριν λίγο, να είναι έτοιμοι για αναχώρηση..προορισμός Συρία!



Ραγδαία κλιμάκωση!
Πρίν λίγο ο Ρώσος Υπάμ Σεργκέι Σόιγκου,διέταξε τις Ρωσικές αερομεταφερόμενες μεραρχίες της Νότιας στρατιωτικής διοίκησης,να λάβουν οπλισμό συμβατικό,αλλά και ραδιοβιολογικοπυρηνικού πολέμου και να είναι σε αναμονή για άμεση αναχώρηση για Συρία!!!
‘Οπως σας είχε αναφέρει το dioptranews,απο το Σάββατο,θα βλέπουμε την Ρωσική στρατιωτική μηχανή να ξεδιπλώνεται με εντυπωσιακό ρυθμό,εν αναμονή τουρκικής επίθεσης στην Βόρειο Συρία.Η Μόσχα είναι αποφασισμένη να τσακίσει τους γκρίζους λύκους,δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία!!!
Ήδη στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη ΙL-76,έχουν λαβει εντολές να »μαζευτούν»στις βάσεις εκείνες που σταθμεύουν με πλήρη φόρτο οι ρωσικές αεροματεαφερόμενες μεραρχίες!!!Οι ώρες που ζούμε είναι ιστορικές και προφητευμένες.Το dioptranews,παρακολουθεί στενά τα κοσμοιστορικά αυτά γεγονότα και θα σας κρατά ενήμερους!!!
Εντύπωση προκαλεί η εντολή στους ρώσους αλεξιπτωτιστές να λάβουν μαζί τους μέσα πυρηνικοχημικού πολέμου!!!Κάποιοι σκοτεινοί εγκέφαλοι πίστεψαν πως μπορούν να παίζουν με την Ρωσία.Φαίνεται πως έφτασε η ώρα να πληρώσουν…η Υπεραγία Θεοτόκος να φυλάει τα Ορθόδοξα αδέλφια μας και να τους χαρίσει μεγαλειώδη νίκη.

SHARE THIS

0 σχόλια: